Parterapi Aalborg

Parterapi i Aalborg v. Rikke Jørgensen

Få hjælp og rådgivning til parforholdet

Parterapi er for Jer, som ønsker, at styrke Jeres parforhold. I bliver her klogere på Jeres individuelle styrker samt muligheder for udvikling.

Jeg oplever ofte, at de par der kommer til mig, er kørt fast. Det kan være i nogle rutiner og måder at handle på, som de gerne vil ændre, men de ved ikke helt hvordan. Mange i parterapi oplever, at de har glemt at være nysgerrig på den anden. De bliver vrede, kede af det eller frustrerede, når kommunikationen slår fejl. Få hjælp til at bryde gamle mønstre. Få sat ord på, hvad det er I hver især savner i jeres forhold.

Bestil tid til parterapi her >>

Parterapi – udfordringer i parforholdet

 

Et forløb i parterapi handler om, at I får støtte til de udfordringer i oplever i jeres parforhold. Det kan eksempelvis være I ønsker støtte i forhold til jeres rolle som forældre. Mange lever i sammenbragte familier og oplever tvivl og usikkerhed på, hvor meget I må blande jer i opdragelsen af jeres ikke-fælles børn.

Uanset problemstillingerne, så vil jeg tage udgangspunkt i det, som I er optaget af.

”Det er som regel aldrig problemet, der er problemet, men det er måden man tænker om problemet, der er problemet”: Citat Michael White, australsk psykoterapeut.