Familieterapi i Aalborg

Familieterapi i Aalborg v. Rikke Jørgensen

Få hjælp og rådgivning med familieterapi

I familieterapi hjælper jeg Jer til at sætte lys på hvordan I fungerer som familie. Vores ord skaber vores virkelighed. Derfor er det vigtigt, at vi taler ordentligt til hinanden – også når vi ikke er enige. Hvordan taler I sammen i jeres familie?

For mig er en familie ikke blot mor, far og børn. Familier kan se ud på mange forskellige måder og bestå både af samme køn, fælles- og sammenbragte børn. Uanset sammensætning og størrelse på familien, så kan alle have brug for at få hjælp til at bryde negative mønstre.

Voksne kan også have brug for at have deres forældre med i terapi. Her kan de få hjælp til at kigge på gamle, uhensigtsmæssige måder at være sammen på - eventuelt sammen med søskende.

I familieterapi har alle lige ret til at blive hørt. Vi går på opdagelse i, hvordan det kan være, at tingene ikke går som I ønsker og drømmer om. Hvordan I kan blive den familie I ønsker jer, er i sidste ende altid de voksnes ansvar.

Få hjælp til at få sat lys på ”Hvordan” og ”Hvad” vi gør, mere end ”Hvorfor” vi gør som vi gør.

Når et menneske har det svært og oplever at møde modgang, så rammes hele familien. Vi påvirker og påvirkes af hinanden. Alle familier har det til fælles, at de alle er forskellige. Det vil derfor altid være op til hvert enkelt tilfælde, om det vil være en god ide, at det er hele familien der kommer i terapi. Nogle gange kan individuel terapi være en god begyndelse. Vi kan altid invitere resten af familien med. Jeg har ikke en skabelon for, hvordan dine eller Jeres udfordringer skal gribes an. Det er noget vi sammen finder ud af med udgangspunkt i, hvad der giver mening for dig/Jer.

Ønsker du at bestille en tid til familieterapi eller høre mere, så kontakt mig gerne her >>